Выпущено обновление NCK Dongle Android MTK Module v2.5.1 - [23/06/2014]
NCK Dongle Android MTK Module v2.5.1 Update Released - [23/06/2014]
HTC- htc Desire 310 - Unlock/Read Codes by Adb Mode(need to root phone).
ALCATEL/Vodafone - Vodafone Smart Mini 4 - Unlock/Read Codes/Flashing/Format/Backup & Restore Security.
Mixed China Mobiles- Qmobile A120 - Unlock/Flashing/Format/Backup & Restore Security/IMEI Change/Repair Via Meta & Adb Mode.
- Vtelca V791 - Unlock/Flashing/Format/Backup & Restore Security/IMEI Change/Repair Via Meta & Adb Mode.
- Vtelca V793 - Unlock/Flashing/Format/Backup & Restore Security/IMEI Change/Repair Via Meta & Adb Mode.
- Spice Mi-496 - Unlock/Read Codes/Format/Backup & Restore Security/IMEI Change/Repair Via Meta & Adb Mode.
- Spice Mi-515 Coolpad - Unlock/Read Codes/Format/Backup & Restore Security/IMEI Change/Repair Via Meta & Adb Mode.
- Spice Coolpad 2 - Unlock/Read Codes/Format/Backup & Restore Security/IMEI Change/Repair Via Meta & Adb Mode.
- Spice Mi-436 Stellar Glamour - Unlock/Read Codes/Format/Backup & Restore Security/IMEI Change/Repair Via Meta & Adb Mode.
- Spice Mi-525 Pinnacle FHD - Unlock/Read Codes/Format/Backup & Restore Security/IMEI Change/Repair Via Meta & Adb Mode.
Последний раз редактировалось Despedo; 17.10.2014 в 11:02.
|