Fixed:
> Added Xiaomi MIUI8.X Reset Account Lock (Anti-Relock), network connection without re-lock problems, can logon mi account again.
> Added Xiaomi Read Userdata Partition via Qualcomm MPRG protocol, used for recovery of important data (photo/video/contacts/SMS etc).
> Added OPPO Read Userdata Partition via Qualcomm MPRG protocol, used for recovery of important data (photo/video/contacts/SMS etc).
> Added Xiaomi Reset AccountLock, Factory Reset via Qualcomm MPRG protocol.
> Added OPPO Reset AccountLock, Factory Reset via Qualcomm MPRG protocol.
> Optimized Xiaomi Forced EDL Mode options.
Последний раз редактировалось vekt; 01.11.2017 в 04:58.
Следующие 4 пользователей поблагодарили serpas007 за это сообщение:
Fixed:
> Added Xiaomi MIUI8.X Reset Account Lock (Anti-Relock), network connection without re-lock problems, online upgrade and flash without re-lock problem.
> Added VIVO (Qualcomm base) Reset Account Lock, Factory Reset, Read Userdata Partition, Erase IMEI etc via qualcomm EDL mode.
> Added Xiaomi/OPPO/VIVO Read Partition table from device via qualcomm firehose protocol, improve firehose operational accuracy for Reset Account Lock, Factory Reset, Read Userdata Partition etc.
> Optimized Xiaomi/OPPO/VIVO Qualcomm Firehose protocol auto try to reboot device while operation finished, no need exit EDL mode manually.
> Optimized Xiaomi/OPPO/VIVO Qualcomm Firehose protocol support multi times conntion communication, reduce switch into EDL mode when firehose protocol operation failed.
Information:
* About Xiaomi MI6/MI Max2/Redmi Note5A/MI MIX2/MI NOTE3 etc cannot enable qualcomm diag port (Open Diag Failed), try unlock bootloader and then press "Enable QC DIAG".
* About Read Partition table from device via qualcomm firehose protocol function, we used local partition table file (rawprogram*.xml) before, maybe local partition table and phone internal partition table different case exist (such as: phone version/capacity is different etc), Resulting in the operation of the address deviation and ultimately affect the accuracy of the software.
* About VIVO imei repair failure problem after software upgrade, these is a temporary solution:
1). Download AFTool and run "AFTool(Cracked).exe" as administrators (Support: VIVO_SW/!SUPPORTS/AFTool/AFTool_4.9.0.rar)
2). Dail (*#558#) select "Quality verificationtest", Enable "Debugging port"
3). Repair IMEI via AFTool
__________________ There is no greater sorrow than to recall happiness in time of misery .
Dante Alighierri
Последний раз редактировалось Evil; 08.08.2018 в 13:20.
Следующие 11 пользователей поблагодарили alexey333 за это сообщение: