![]() |
|
Octopus Box Форум поддержки программатора Octopus Box от GSMServer |
|
Опции темы | Оценить тему | Опции просмотра |
![]() |
#6 |
Супермодератор
![]() Регистрация: 28.03.2009
Поблагодарил: 2,044
Поблагодарили 2,607 раз за 1,093 сообщений
Репа: 2317 |
Octoplus Credits Consumption 03.10.2019
Код:
Octoplus Credits Consumption: "Reset FRP" via server operation requires 15 Octopus/Octoplus credits for all following models: Xiaomi Redmi Note 5 Xiaomi Redmi Note 6 Pro Xiaomi Redmi Note 7 Xiaomi Redmi 7 Xiaomi Redmi 6 / 6A Xiaomi Redmi 6 Pro Xiaomi Redmi K20 Xiaomi Mi 8 Lite Xiaomi Mi 8 Xiaomi Mi 8 EE Xiaomi Mi 8 Pro Xiaomi Mi 8 SE Xiaomi Mi 9 SE Xiaomi Mi 9T Xiaomi Mi Mix 2S Xiaomi Mi Mix 3 Xiaomi Mi Pad 4 Xiaomi Mi Play Pocophone F1 "Reset Mi Account" via server operation requires 15 Octopus/Octoplus credits for all following models: Xiaomi Redmi Note 5 Xiaomi Redmi Note 6 Pro Xiaomi Redmi 6 / 6A Xiaomi Redmi 6 Pro Xiaomi Mi 8 Lite Xiaomi Mi 8 Xiaomi Mi 8 EE Xiaomi Mi 8 Pro Xiaomi Mi 8 SE Xiaomi Mi Mix 2S Xiaomi Mi Pad 4 Xiaomi Mi Play Pocophone F1 Note: If Software detects both FRP + Mi Account locks, credits will withdraws from your account (15 + 15) 30 Octopus/Octoplus credits for each type of lock! "Write Firmware" via server operation requires 15 Octopus/Octoplus credits for all following models: Xiaomi Redmi Note 5 Xiaomi Redmi Note 6 Pro Xiaomi Redmi Note 7 Xiaomi Redmi 7 Xiaomi Redmi 6 Xiaomi Redmi 6 A Xiaomi Redmi 6 Pro Xiaomi Redmi K20 Xiaomi Mi 8 Lite Xiaomi Mi 8 Xiaomi Mi 8 EE Xiaomi Mi 8 Pro Xiaomi Mi 8 SE Xiaomi Mi 9 SE Xiaomi Mi 9T Xiaomi Mi Mix 2S Xiaomi Mi Mix 3 Xiaomi Mi Pad 4 Xiaomi Mi Play Pocophone F1 Note: Please be very careful with Write Firmware option, operations are not refundable! "Unlock Bootloader" via server operation requires 15 Octopus/Octoplus credits for all following models: Xiaomi Redmi Note 5 Xiaomi Redmi Note 7 Xiaomi Redmi 7 Xiaomi Mi 8 Lite Xiaomi Mi 8 Xiaomi Mi 8 EE Xiaomi Mi 8 Pro Xiaomi Mi 8 SE Xiaomi Mi 9 SE Xiaomi Mi Mix 2S Pocophone F1 Note: If Your device froze after "Unlock Bootloader" operation was completed, then You can try to reflash it with stock firmware. "Factory Reset" via server operation requires 15 Octopus/Octoplus credits for all following models: Xiaomi Redmi Note 5 Xiaomi Redmi Note 6 Pro Xiaomi Redmi Note 7 Xiaomi Redmi 7 Xiaomi Redmi 6 / 6A Xiaomi Redmi 6 Pro Xiaomi Redmi K20 Xiaomi Mi 8 Lite Xiaomi Mi 8 Xiaomi Mi 8 EE Xiaomi Mi 8 Pro Xiaomi Mi 8 SE Xiaomi Mi 9 SE Xiaomi Mi 9T Xiaomi Mi Mix 2S Xiaomi Mi Mix 3 Xiaomi Mi Pad 4 Xiaomi Mi Play Pocophone F1 Credits Issues Troubleshooting Guide: Device still locked after Reset FRP / Mi Account: Possible Reason: Unfortunately your device has one of the latest Android / firmware versions. The Software instructiosn wasn't fully completed. Solution: Try to re-read Software manual attentive and make sure that You understand all the steps! send us email to: [email protected] with detailed issue description, attach log files, box serial number and Octoplus credits username if none of above had worked P.S. EMAIL WITHOUT LOGS, SN, ACCOUNT NAME WILL BE IGNORED! P.S. EMAIL WITHOUT LOGS, SN, ACCOUNT NAME WILL BE IGNORED! User's fault, not following Software manual and instructions, etc: Possible Reason: If You ignore Software manual or Software instructions/ warnings, credits will not be refunded! Solution: Always read Software manual by pressing "Help" or "Cable & Manual" button in Software before doing anything and strictly follow software instructions! NOTE: ANY POST ABOUT CREDIT BASED OPERATIONS: UNLOCK / READ CODES / ACCOUNT ISSUE WILL BE DELETED. All issues will be fixed only via email! Please don't worry if you were charged twice, credits will be refunded. WBR, Octoplus Box Team You can buy Octopus/Octoplus Server Credits from your local reseller or directly HERE. ![]() http://forum.gsmhosting.com/vbb/f103...019-a-2687041/
Метки |
новости, обновления |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Раздел | Ответов | Последнее сообщение |
Обновления z3x Samsung Box | Despedo | Z3X Samsung Tool | 48 | 11.06.2023 20:44 |
Infinity-Box Chinese Miracle 2 : Новости и обновления ПО Android Service Tool / AST | renat_d | Infinity Box | 1 | 18.04.2023 15:34 |
Свободно распространяемое Антивирусное ПО | Nayda | Программное обеспечение (software) | 76 | 11.12.2019 22:14 |
Большое обновление от Z3x Team Samsung PRO - 22.8 Note 5/ S6 Egde+ write cert/direct unlock | DB2020_Logs | Новости и последние события по тематике форума | 2 | 13.11.2015 01:33 |